Интимно

Как да спечелите сърцето на лошото момче

Лошите момчета са привлекателни, но можете ли да задържите тяхното внимание

08.08.2022г. / 06 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лошите момчета са едни от най-привлекателните типажи мъже. Те са магнит за добрите момичета, защото противоположностите се привличат. Лошите момчета са страстни, непредсказуеми, с тях никога не е скучно. Връзките с тях са горещи и пълни с приключения, но и с много проблеми. Неслучайно едно от най-популярните схващания за тях е, че връзките с лоши момчета са неуспешни и е по-добре изобщо да не ги започвате.

20 признака, че той е от добрите момчета

Всъщност не е съвсем така. Лошото момче може да се окаже мъжът на живота ви. Не е задължително лошите момчета да се занимават с лоши неща. В много от случаите това определение важи и за по-темпераментни мъже, самоуверени, смели в действията си, такива, които не се преструват в поведението си и в държанието им се усеща тяхната мъжественост и силно изразено его. Жените намират това за много секси и биват силно привлечени.

Има и една обща характерна черта на лошите момчета – страстта при тях се разпалва рязко, но също толкова внезапно може да угасне.

5 начина да спрете да избирате грешните партньори

За да накарате лошото момче да се влюби във вас и да поиска да остане с вас, има някои начини да го направите.

Бъдете избраницата

Преди всичко спрете да правите компромиси със себе си. Само защото един мъж е от „лошите момчета“ и ви е привлякъл с поведението и осанката си не означава, че е подходящ за вас. Оценявайте лошите момчета като потенциални партньори, които си пасват с вас или не. Ако пренебрегвате себе си, няма да спечелите в тази игра.

Не бързайте да се влюбвате. Ако усетите, че това се случва, дайте си пауза и помислете добре, оценете ситуацията. Преценете дали лошото момче пасва на критериите във вашия емоционален списък.

7 привлекателни типа мъже, които обаче не стават за връзка

Поемайте рискове

Лошите момчета се впечатляват от жени, които не се страхуват да поемат рискове. Ако искате да го впечатлите, покажете, че сте именно такава жена, която не се страхува от нищо. Излезте от зоната си на комфорт. Покажете, че обичате да се забавлявате и че няма нищо, което да ви разколебае.

20 знака, че той може би ви изневерява

Установете баланс между сърцето и разума си

Любовта, страстта и желанието са опияняващи. Те могат да ви подведат и да ви заблудят. Опитайте се да владеете чувствата си и да включвате и разума в преценката си. Само така ще откриете дали наистина сте съвместими.

Коментирай