Интимно

4 малки знака, че сте открили единствения

Въпроси, които помагат да разберете дали сте с точния партньор

17.08.2022г. / 08 52ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта е прекрасна. Когато сте влюбени ви се иска това чувство на щастие никога да не свършва. Но колкото и да сте влюбени няма как да не се запитате дали това е човекът за вас, единственият. Трудно е да разберете, освен ако не си отговорите на някои въпроси. Те ще ви помогнат да осъзнаете дали човекът, с когото имате връзка е всъщност вашата сродна душа, спътникът, когото сте открили за цял живот.

Кои са 4-те малки знака, че сте открили единствения?

Каква е причината да не откривате подходящ партньор?

1. Удовлетвореност от връзката.

Степента на удовлетвореност от връзката е различен показател от това колко обичате партньора си. Понякога обичаме хора, които не са подходящи за нас, които не ни дават това, от което имаме нужда, или дори хора, които ни нараняват по някакъв начин.

Удовлетворението от връзката е сериозен показател, по който си личи дали партньорът ви е подходящ за вас. Онова, което е сред най-важните неща в една връзка, сте вие и това как се чувствате в тази атмосфера, в тези отношения. Ако сте удовлетворени и сте толкова щастливи, че нищо не ви липсва и няма какво друго да искате от връзката си, това е знак, че сте открили човека за вас.

Защо е важно да пуснем предишната любов?

2. Степен на отзивчивост от страна на партньора.

Друг важен показател за това дали сте намерили единствения, точния за вас партньор, е степента му на отзивчивост към вас и връзката ви, към нуждите ви. Усещането за щастие в една връзка зависи до голяма степен от това колко удовлетворени се чувствате от партньора си. Ако той е отзивчив към желанията и нуждите ви, това ви прави по-близки, по-отдадени, по-щастливи.

Ако усещате и знаете, че партньорът ви ви подкрепя във всичко, без да ви съди и без да критикува решенията, мислите ви, разбиранията ви, това е добър знак за вашите отношения.

3 психологически бариери, които ви пречат да се влюбите

3. Продължителност на връзката.

Ако сте в началото на връзката си и сте влюбени до уши е нормално да имате усещането, че сте открили щастието и то ще продължи завинаги. Но в много случаи не е така. С времето осъзнавате, че това не е партньор, подходящ за вас и тази връзка не ви удовлетворява. Времето винаги е добър съветник, защото ни показва черти от характера на партньора, които не можем да видим в самото начало.

В такъв смисъл продължителността на връзката е от значение. Ако сте заедно от достатъчно дълго време, за да сте се опознали и да сте осъзнали, че имате подходящ партньор до себе си, това е добър знак за бъдещото развитие на връзката ви.

Какво чувства една жена, когато срещне идеалния мъж

4. Как се справяте с конфликтите.

Мирът е важен, но също толкова важен е и начинът, по който водите войните. Когато имате спорове и конфликти, но ги решавате стратегически, без да се наранявате, това е знак, че между вас има хармония. Партньори, които провокират конфликти без причина и след това не ги решават, а бягат от проблемите, са токсични. Ако вашият е тъкмо обратното на това, значи имате късмет в любовта.

Коментирай