Интимно

Любовен хороскоп за 12 – 18 септември

Динамична любовна седмица

12.09.2022г. / 15 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Седмицата носи много любовни емоции, въпреки че имаме 6 ретроградни планети. Няма да липсват изпитания във взаимоотношенията. Някои скрити истини ще излязат наяве. Възможно е дори да прекратим любовна връзка или емоция, ако усещаме, че тя ни носи само тъга и разочарование.

Какво ви очаква в любовта според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Секс съвместимост между зодиите

Овен

Седмицата може да бъде много вълнуваща за вас, ако си изиграете картите правилно, Овни. Опитайте се да насочите енергията си по продуктивни начини. Ако искате да прекарате страстна нощ с някой нов партньор, това определено може да е вашата щастлива седмица. Ще излъчвате високо ниво на привличане и дори бихте могли да срещнете човека на мечтите си. Що се отнася до обвързаните представители на зодията, те също биха могли да имат прекрасни дни за любовта, стига да не влизат в конфликт с половинката си и да дадат повече от себе си за романтиката.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Anonimen ( преди 1 година )
Ima covek do mas samo sas pogled i Edna duma razbira mnogo prikadki ne sa neohodimi za opstuvane
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Anonimen ( преди 1 година )
Nemam namereniya da govorim sas nikoi dostatacno plapahme ne me iteresuva ibrati mobrati moderati nr me valnuvatbkoitobiska samo neangajiran razgovor bez pretenci i pristyavki moje koto ne k
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време