Интимно

4 типа мъже, за които няма да бъдете приоритет

Вижте кои са и не си губете времето с тях

11.10.2022г. / 17 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта биваме привлечени от различни типове мъже. Понякога се влюбваме в някои от тях и тогава изскачат нашите очаквания към партньора и връзката ни с него. Вярваме, че ако ние сме склонни да правим жертви в любовта, да поставяме понякога другия като приоритет, ако показваме старание и усилие, ще бъдем оценени както заслужаваме и към нас ще се върне същото хубаво нещо, което даваме.

На теория звучи прекрасно, но в реалния живот понякога ще срещаме мъже, за които никога няма да бъдем приоритет. Изневеряващият, стиснатият, лошото момче, са част от тях. Вижте още 4 типа, с които да не си губите времето и емоциите.

1. Мъже, на които им липсва цел и/или страст в живота

На повечето хора ни се налага всеки ден да ходим на работа. Някои хора имат хобита или успоредно с работата учат, надграждат някои свои умения. Други пък не харесват работата си особено, нямат страст към света и възможностите, които може да им предложи, нямат визия за бъдещето си.

Проблемът с безцелните хора е, че те често не желаят да поемат отговорност за себе си, чакат някой друг да им осигури комфорт. Понякога такива личности имат разрушително за себе си поведение.

Липсата на страст и цел в живота може да се прояви като мързел, употреба на наркотици, алкохол, прибягване до хазарт. Нежелание за поемане на отговорност във връзката, към партньора. Такъв тип мъже винаги дават по-малко отколкото партньорката им. Този тип мъже няма да ви направят приоритет.

4 знака, че се срещате с емоционален манипулатор

2. Мъже, които имат нужда от „поправка“

Те много приличат на онези от предните редове. Истината е, че такива партньори няма да се променят в името на любовта. Те приемат половинката си за даденост, затова не очаквайте да сте приоритет за тях. Подобни любовни взаимоотношения само ще ви изтощят, защото в тях липсва партньор, който да е емоционално зрял.

Разликата между функционална и дисфункционална връзка

3. Егоист и такъв, който няма много опит във връзките

Мъжете на средна или по-зряла възраст, които не са били в стойностни връзки или са имали само краткотрайни такива, обикновено са свикнали да се съобразяват само със собствените си нужди. Те приличат много на егоиста, който обаче може да има зад гърба си няколко връзки и съвместно съжителство.

Когато се движиш по свои пътища, създал си си определен комфорт, за теб е трудно да полагаш грижи за друг, камо ли да го направиш приоритет. Любовната връзка с такива партньори трудно би се развила във времето като стойностна.

15 знака, че той иска само секс

4. Мъж, който казва, че иска обвързване, но не го показва с поведението си

Може би сте попадали на партньор, който още в първите седмици или месеци на връзката предлага или изисква моногамия, но който всъщност няма истинско желание да има сериозна връзка.

Този тип мъже са малко по-трудни за идентифициране от другите, защото вярваме, че отправянето на заявка или предлагането на нещо сериозно като взаимоотношения, особено ако търсим такива, е наистина знак за ангажираност и сериозно отношение от страна на този мъж. За жалост, това невинаги е така.

Свързани статии

Понякога въпросният мъж може да ни сваля звезди, да полага усилия, за да ни впечатли, да ни купува скъпи подаръци, да ни води на скъпи почивки, да говори за деца и семейство, които иска да създаде с нас. Но в даден момент той разкрива същността си, показвайки ни, че ние не можем да сме приоритет за него, нито половинка за сериозно обвързване.

Романсът ни може да трае няколко седмици или месеци, да сме в заблуда, че всичко е сериозно, но накрая той да заяви, че не е готов за подобна стъпка.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
с. Подуене ( преди 1 година )
до Пена: Толкова си права, че няма какво да се добави!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )
До Пена: da, statiite sa naistina neto4ni na momenti
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Пена ( преди 1 година )
С тези "гениални" статии много жени ще останат сами като кукувици. Совите не са това което са и същото важи за жените.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар