Интимно

Той ви харесва – 10 признака, които не могат да се прикрият

Езикът на тялото не лъже

05.12.2022г. / 16 33ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Не докосва телефона си във ваше присъствие.

Когато един мъж ви харесва, той спира да се интересува от всичко наоколо. Когато сте наблизо или говорите с него, той няма да докосва телефона си, няма да отговаря на съобщения, ще е офлайн в социалните мрежи.

8 признака, че той не ви харесва

7. Той е концентрират върху вас, независимо кой друг е наоколо.

Емоциите на един мъж си личат по това, че той ви дава цялото си внимание, когато сте наоколо. Загърбва всичко останало, за да ви отдели време. Концентрира вниманието си единствено върху вас, защото иска да забележите неговия интерес. Иска и да ви опознае по-добре.

8. Полага усилия заради вас.

Ако той ви е обещал нещо и се старае да спази думата си, това определено е знак, че ви харесва. Мъжете не се стараят заради жени, към които нямат никакъв интерес. Това е мъжкият начин да ви покажат, че държат на вас.

Знаци, че Той ви харесва, но е прекалено срамежлив

9. Задава ви въпроси.

Интересът към вас е един от най-явните признаци, че мъжът срещу вас ви харесва. Няма да ви задава въпроси, ако не сте привлекли вниманието му. Когато иска да разбере повече за вас, както и да ви накара да го забележите, той ще ангажира вниманието ви с въпроси.

10. Той обръща внимание на това, което е важно за вас.

В разговорите той ще е запомнил разни неща, които са важни за вас или които харесвате. Впоследствие ще намери начин да ви изненада, като ги спомене или като ви покаже, че помни какво сте говорили. Ще се постарае да изпълни желанията ви и да ви изненада.

Коментирай