Интимно

10 признака, че Тя иска да направите крачката

Как жените намират начин да подтикнат мъжете към флирт

16.12.2022г. / 11 33ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

5. Тя иска да бъде наоколо близо до вас.

Ако една жена иска да направите първата крачка към нея, тя ще се върти наоколо, ще намира начин да бъде близо до вас, за да забележите сигналите ѝ.

5 странни неща, които мъжете правят, когато харесват жена

6. Инициира контакт.

Ако сте от мъжете, които не разчитат правилно сигналите или не сте любители на предприемането на първата крачка, вероятно ще сте пас известно време. Ето защо, ако сте спечелили интереса на една жена, тя ще се опита да осъществява контакт с вас, за да ви провокира.

7. Усмихва ви се.

Женските усмивки не се раздават случайно. Усмивката, както и подсказващият поглед, са оръжия, които жените използват, когато харесват някого.

20 неща, които се харесват на жените, когато мъжете ги правят

8. Когато сте в компания с други хора, тя намира начин да ви откъсне, за да сте насаме.

Няма по-сигурен сигнал, че тя ви харесва от това да ви измъкне от групови събирания и да прекара малко време с вас насаме. Ако сте на парти или събиране с приятели, колеги, но тя намира начин да ви откъсне от тях и да остане за малко сама с вас, това е сигурен знак, че ви харесва.

9. Взира се в устните ви.

Когато една жена ви харесва, тя ще се опита да ви покаже това с всичките си женски оръжия. Докато говорите, тя ще поглежда устните ви, за да ви подскаже, че има интерес към вас.

15 объркващи, но сигурни знаци, че един мъж е влюбен във вас

10. Иска да знае подробности за вас.

Жените започват да разпитват, когато имат интерес. Задава въпроси за миналото, за настоящето. Показват, че са запомнили подробности от разговорите ви. Всичко това подсказва, че вие сте грабнали интереса им и че искат да ви накарат да направите първата крачка.

Коментирай