Интимно

Защо любовникът ви винаги нарушава обещанията си?

Любовните триъгълници в основата си са една лъжа

27.12.2022г. / 07 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Животът често ни поставя в ситуации, в които изпитва личността ни. Когато говорим за любов, нещата могат да станат твърде сложни за нас жените, ако случайно направим грешката да сме нечия любовница. Жененият мъж, любовникът, на който винаги бракът/връзката не му върви... Който няма да се поколебае да ни плени, защото мисли за себе си. Е, попадайки в този любовен триъгълник, освен страдание едва ли можем да получим нещо друго. Жененият мъж, често лъже. Но си има логични обяснения за това. Вижте някои от тях.

1. Дава обещания, които не може да спази.

Първата и най-очевидна причина вашият женен мъж винаги да нарушава обещанията си е, защото дава обещания, които просто не може да спази. Може би ви е обещавал да се раздели със съпругата си/партньорката си, за да сте заедно, че ще планирате ваканция заедно, ще прекарате уикенда си само двамата.

Е, той просто не спазва обещанията си или се случва доста рядко, защото „винаги има нещо, онези неща от живота, които възпират осъществяването им“. Но когато жената е в позиция на любовница и е зависима от емоциите си, е по-удобно да вярва, че той наистина не е успял по уважителни причини да е с нея.

6 знака, че той само ви използва

2. Вие просто не сте негов приоритет.

Дори и да ви убеждава в обратното, действията му се разминават. Любовникът ви има работа, семейство, приятели, задължения. Всички тези неща са приоритет за него. Те не са тайна като вас. От друга страна той трябва да прави невъзможното понякога, за да бъдете заедно, така че никой да не се усъмни, че той има любовна връзка. За него това е тежест, стрес, затова си е подредил приоритетите според неговите нужди и удобства.

5 зодии, които са големи съблазнители

3. Той знае, че ще простите и този път.

Бъдете честни със себе си... Когато вашият женен мъж, любовник, наруши обещанията си за пореден път, вие се чувствате с разбито сърце, нали?Тогава за вас чашата на търпението сякаш прелива и си казвате „край“.

Решавате да прекъснете връзката, но той започва да ви се извинява, да ви затрупва с мили думи, подаръци или скъпа придобивка, лъжовни обещания. Вие му прощавате отново и се връщате стъпка назад. И това може да продължи до безкрай за вас. Защото той пак ще ви излъже, а вие ще си губите времето в отношения, които нямат перспектива за вас.

Начинът, по който той говори за бъдещето, подсказва дали ви обича

Свързани статии

4. Приемете, че той просто си е лъжец.

И това не бива да ви изненадва, след като е склонен да има любовна връзка, въпреки че е женен или има дългосрочни взаимоотношения с друга жена. За него лъжата е навик. Мъжете, които изневеряват на жените си, често са мъже, на които им е трудно да контролират поведението си. Лъжата е токсичен навик, който те са развили. Може в началото на взаимоотношенията ви да е бил открит към вас, да е споделял, но това се е променило. Нормално, трябвало е да ви впечатли.

5. Той знае, че не може да ви даде това, което наистина искате.

Основната причина, поради която вашият любовник винаги нарушава обещанията си е защото знае, че в крайна сметка няма да може да ви даде това, което искате, а именно – него. Той може да ви обича, да иска да има деца от вас, да имате дългогодишна любовна връзка... той е наясно какво искате, но не може да ви го даде, затова и няма как винаги да спазва обещанията си.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Anonimen ( преди 1 година )
Nenavisten, lyjliv ama poneje e lubovnik mu e prosteno :D Jenite sa kato jivotnite... trqbva im qko ebane, drama, kup ot emocii i hormoni i ni6to drugo.. jelaniata im sa ot jivotinskata libicheska sistema.. tq e prioritet... a volqta - svoistvoto na nevrokorteksa e nqkakva misteriq za tqh
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 1 година )
sam 4ovek sum , no imam svoi izvodi i po tazi tema ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар