Интимно

Жестове, които тайно подсказват, че той е пазител по природа

По какво се различава мъжът пазител

10.01.2023г. / 07 43ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато срещнете някого е нормално в началото да носите розовите си очила, заради които той да ви се струва истински принц. Не всеки е такъв и рано или късно истинската същност на мъжа, с когото се срещате, излиза на показ. Тогава разбирате дали той е подходящ за дългосрочни и стабилни отношения, за истинска пълноценна връзка или не.

Защо привличате погрешни мъже в любовта?

Много са факторите, които правят един партньор подходящ и в повечето случаи те са свързани с индивидуални предпочитания и нужди. Но всяка жена тайно или не, мечтае да бъде закриляна. Ако търсите партньор, с когото да градите стабилни отношения, мъжете пазители са една такава порода, която не се намира често, но е много ценна.

Има някои скрити признаци, които издават мъжете пазители. Ако ги откривате в партньора си, значи той е вашият рицар.

1. Той се старае да ви прави щастлива винаги.

Пазителят ще се старае да ви прави щастлива, за да е сигурен, че сте добре. За мъже от този тип щастието на любимата жена до тях е от първостепенно значение. Той ще обича да се наслаждава на усмивката ви и ще прави всичко възможно да я вижда по-често на лицето ви.

2. Той е ваш приятел.

Има разлика между мъжете пазители и всички останали. Вашият пазител ще бъде ваш любовник, но и ваш най-добър приятел. Той знае как да съчетава тези две важни роли, защото те съвместяват както физическата, така и интимната близост, която включва и емоционалността. Интимността може да оста не на повърхностно физическо ниво, но може да навлезе по-дълбоко в душевността ви, където освен любовници сте и приятели. По това личат мъжете пазители – те са до вас във всеки смисъл.

8 знака, че се заблуждавате по отношение на връзката ви

3. Той се интересува от живота ви.

Мъжът пазител се интересува как е минал денят ви. Той не ви приема за даденост или играчка, а оценява и уважава личния ви живот. Слуша ви, когато му разказвате за деня си, разпитва ви не от любопитство, а защото истински се интересува от това какво преживявате, когато не сте заедно.

Свързани статии

4. Прави компромиси, без да го карате.

Когато се налага да изисквате от партньора си да прави компромиси, често това се приема като натиск. Най-първичната реакция, която повечето хора проявяват е отрицанието, отдръпването, контраатаката. Това са все защитни реакции в стремежа да не се пречупите в името на желанията на другия.

От какъв партньор се нуждаете според зодиакалния знак

Мъжете пазители обаче много добре усещат кога е време да отстъпят и да направят компромис. Не се налага да им го казвате. Те просто го правят и вие знаете, че го правят заради вас и в името на любовта ви.

5. Той се бори за вас.

Мъжът пазител се бори за любовта ви. Той не се отказва, дори когато нещата са трудни. Проблемите не го плашат. Не го стряскат и странните ви женски настроения. Той ви разбира и не се спира пред никакви предизвикателства, за да бъде с вас.

Знаци, че гаджето ви не става за съпруг

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )
izvestno e 4e jenata tursi zakrila i 4esto se puska kuki4ka da kluvne na tazi tema ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар