Интимно

6 знака, с които той показва, че сте важна за него

Проявява интерес към вашите планове

31.12.2020г. / 11 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта е различно преживяване за всеки от нас. Но има едно общо нещо за всички нас, когато сме влюбени – искаме да разберем дали мъжът, към когото изпитваме емоции, гледа сериозно на взаимоотношенията ни. Има ясни знаци, които показват дали е така или трябва да потърсим друг партньор. Вижте кои са.

Той ще започне да ви представя на важните хора в живота му

Когато започнете да се превръщате в централна част от живота на един мъж, съвсем естествено той иска да ви направи част от неговия най-тесен кръг – приятели и семейство. Той е сигурен, че вие сте неговата половинка и няма намерение да се бави в представянето ви.

Защо някои мъже търсят компанията на по-млади жени

Проявява интерес към вашите планове

Още един знак, че партньорът ви гледа сериозно на вашата връзка е, че иска да знае вашите бъдещи планове и дали той има място в тях. Въпреки че уважава вашите цели свързани с работа, лични интереси, той все пак се надява да чуе и да му покажете, че той има място в общата картина с вас.

Думата, която бавно и сигурно убива връзката ви

Показва грижа

Всеки може да ви каже колко ви харесва, обича, цени... Ако думите не са подкрепени с действия, са просто приказки. Когато един мъж гледа сериозно на взаимоотношенията с вас, той е по-нежен и грижовен от всякога, по-интимен е физически и емоционално. Ще ви гушка често, ще ви държи за ръка, ще прави малки неща, които знае, че ще ви накарат да се усмихнете. Всяко негово действие ще е знак, че го е грижа за вас и връзката ви.

6 признака, че той ви обича истински и безусловно

Позволява си да бъде по-уязвим с вас

Влюбеният мъж, който иска да гради връзка с партньорката до себе си е по-споделящ и уязвим. Ще ви сподели някои свои тайни, емоции, минали случки, ще иска да знаете как е минал неговият ден, ще стане много по-подробен в обясненията, защото няма да иска да има нищо скрито от вас.

Свързани статии

Вие сте в неговите планове за бъдещето

Когато един мъж има сериозни намерения, той освобождава място за вас в неговите настоящи и бъдещи планове. Той е готов да говори за намеренията си, показва че ви приема сериозно, дори планира почивки заедно с вас, които се осъществяват.

5 признака, че неангажиращата връзка може да се превърне в брак

По-осъзнат е финансово

В едни любовни взаимоотношения, мъжете винаги показват отношението си към парите. Ако той спестява, за да ви осигури добро общо бъдеще, но не се стиска и не ви ограничава от това да пътувате, да ходите от време на време на ресторант, да ви прави малки изненади дори без повод, определено е показател, че е сериозно ангажиран към вас. От друга страна, ако харчи само за себе си и забавления с приятели, това показва, че той не желае да поеме сериозна отговорност към вашата връзка.

Снимка: iStock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
Dnes si mnogo gotina Mishe vesela nova godina celuvki tam kade nai mnogo obicas obicam te ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар