Интимно

Какво ви прави подходяща за съпруга според мъжете

Качествата, които привличат мъжете

08.01.2023г. / 14 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Перфектната съпруга е представа, в която се вписват домакинските задължения, отглеждането на децата, осигуряването на комфорт вкъщи, топла вкусна храна и много любов. Звучи като идилична представа за това как трябва да изглежда една жена в очите на съпруга си. Но всъщност повечето мъже търсят и други качества, според които преценяват дали една жена е подходяща за съпруга или не.

10 признака, че съпругът ви е щастлив в брака си с вас

Не че гореспоменатите добродетели не са важни, напротив, но много преди това още в началото на връзката мъжете търсят качества, които да им подскажат дали една жена е подходящ „материал за съпруга“ или не.

Каква е подходящата за съпруга жена, според мъжете?

Обичате еднакво в различни ситуации

Когато любовта ви си личи независимо от ситуацията, това дава усещане за спокойствие у мъжете, че в добро и лошо те ще получат еднаква обич от вас. Тоест проблемите, конфликтите и споровете, моментите, в които сте им ядосани няма да променят любовта ви към тях. Това е важно за тях, защото подсказва, че сте подходяща за съпруга, която няма да се откаже от любимия си мъж в трудни моменти.

Притежавате интелект и любопитство

Според много мъже жените, които притежават интелект, любопитни са към света, обичат да научават нови неща, са винаги интересни. Това ги прави подходящ избор за дългосрочно партньорство, в което се предполага, че скуката няма да се настани и да убие отношенията.

5 знака, че не отделяте достатъчно време на съпруга си

Приемате себе си безрезервно

Няма нищо по-привлекателно от жена, която се харесва такава, каквато е. Жените, които имат висока самооценка и притежават завидно самочувствие притеглят мъжете като магнит. Уверените жени, които се чувстват комфортно със себе си са считани от мъжете за подходящ избор за съпруги.

Можете да готвите и обичате да го правите

Любовта на мъжа минава през стомаха и това е самата истина. Той трябва много да ви обича, за да може готвенето да няма значение за него. Ако умеете да приготвяте вкусна храна и го правите с наслада и удоволствие, вие сте потенциална съпруга за него.

Умеете да предизвиквате

Едно важно качество, което според много мъже е добре жената, подходяща за съпруга да притежава, е умението да предизвиква във всеки смисъл на тази дума. Ако умеете да предизвиквате с външен вид или с интелект, карате мъжа до вас да иска да бъде по-добра версия на себе си с всяко следващо предизвикателство, вие сте интересна личност.

От какво се нуждае всяка съпруга, за да е щастлива

Имате собствен живот

Дори най-красивата и привлекателна жена не би била приета като потенциална съпруга от мъжете, ако няма свой собствен живот. Повечето мъже се плашат от идеята да вземат жена за съпруга, която няма свой живот, а ще се вкопчи в техния. Мисълта за тази задушаваща ситуация е тежка за понасяне от мъжка гледна точка. Ако имате свой личен и професионален живот, в който имате своите успехи и радости, ще сте много привлекателна за мъжките представи.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
пфу ( преди 1 година )
те сродните се намират скандалджии интриганти качества се намират и подхождат не се забелязват ами не правят добро мнение но всички като тях и солидарни
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 1 година )
До Анди: poviarvai mi....ako se slu4i vsi4ko koeto si izbroil ....zna4i na vuprosnata jena ve4e izob6to ne i puka .........pomisli , napravi samoanaliz ti v razli4ni ejednevni situacii kak se otnasia6 i reagira6 i si izvadi zakliu4enia sam .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
Анди ( преди 1 година )
Това е реално проучване за мнението на мъжете или просто някоя жена си го мисли за истина?!Аз бих казал - да не е скандалджийка и интригантка, и да не се опитва да контролира мъжа и да го променя през цялото време. И, да, парите са важни, но не са всичко на този свят!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар