Интимно

Какво да направите, за да го побъркате по време на секс?

Бъдете приключенски настроени

30.01.2023г. / 07 23ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Сексът е тема, по която мислим, че едва ли има нещо което можем да научим. Когато влизаме във връзка, ние сме по-склонни да експериментираме, да търсим приключения и да опитваме нови неща. Но колкото повече минава времето, толкова повече започваме да навлизаме в рутината. Независимо дали взаимоотношенията ви са дългогодишни или пък са отскоро, ако искате да разнообразите любовния си живот, предлагаме ви няколко трика, с които ще побъркате партньора по време на секс. Ето ги и тях:

Говорете мръсно

Ако искате да повишите градусите на удоволствието, говорете мръсно. Вярвате или не, но това е начин, по който можете да възбудите партньора и да го накарате да полудее. Ако се срамувате или пък не знаете какво точно да кажете, започнете лека-полека да се откривате, казвайки какво и как ви харесва. Когато усетите, че е дошъл подходящият момент, можете да споделите какви са фантазиите ви и може заедно да се опитате да ги осъществите.

Оргазмът - мисия възможна

Разсъблечете се

Като цяло мъжете не очакват вие да свалите дрехите си преди тях. Но ако поемете инициативата, партньорът ви ще остане безкрайно изненадан, а възбудата, която ще изпита, ще го накара веднага да ви сграбчи. По този начин вие ще му покажете колко много го желаете. Повярвайте, мъжът ви обожава да ласкаете самочувствието му, показвайки му, че той е единственият за вас.

4 неща, които правят мъжа щастлив във връзката

Опитайте орална любов

Ако по принцип не сте склонна да правите орална любов и често пъти отказвате на партньора си, направете нещо лудо, изненадайте го и изпитайте удоволствието да видите как той буквално се разтапя от удоволствие в ръцете ви.

4 карти показват какъв съвет ви дават гейшите

Бъдете приключенски настроени

Ако скуката е навлязла не само във взаимоотношенията, но и под завивките ви, вероятно е дошъл моментът за нещо ново. Излезте от монотонността и опитайте да включите в любовната си игра белезници, различни пози. А защо пък да не вържете с превръзка очите си или тези на партньора? Разнообразието е солта на живота!

Как да увеличите мъжката възбуда преди секс?

Масажирайте простатата

Масажирането на простатата и областта около ануса може да предизвика у мъжа оргазъм, който е дълбок, интензивен и много мощен. Това се дължи на факта, че тази зона е много чувствителна. Макар и малко мъже да признават, че това всъщност им харесва, опитайте се да приложите този трик по време на секс. Бъдете готова да го побъркате!

Неща, които мъжете забелязват по време на секс

Съблазнявайте го

Започнете със закачливо съобщение още през деня. Облечете секси дрехи – нека бъде изненадан от това, което ще види, след като се прибере от работа. Отворете вратата, прегърнете го силно, прокарайте пръсти през косата му, шепнете в ухото му. Така ще го настроите за това, което следва. А възбудата за него е гарантирана. Не бързайте. Вероятно той ще иска да ви заведе в спалнята веднага, но не се поддавайте. Дразнете го, движете се около него, деликатно му се изплъзвайте. Накарайте го да се побърка от възбуда.

Къде се намира G-точката ви?

Намерете слабите му места

Има места по тялото на мъжа, докосването на които води до гарантирана възбуда. Това са врата, гърдите, гърба, областта около хълбоците, дори дупето. Ако знаете кое е слабото му място, ще можете още по-лесно да го предразположите към лудории под завивките.

Мъжки ерогенни зони, водещи до екстаз

Играйте с температурата

За този трик ще ви е необходима гореща или студена напитка. Отпийте от нея и нека устните ви променят температурата си. След това с тях докоснете вътрешната страна на китката му и продължете нагоре по ръката (отново от вътрешната страна). На това място вените са много близо до повърхността, ето защо докосването създава моментална възбуда.

Ако мислите, че това е секси - помислете пак!

Целувайте

Често пъти когато мислим за целувки, ние се ограничаваме само с познатите зони. Обърнете внимание на областта от кръста надолу, като целувате корема му, хълбоците му, областта около пъпа и по-надолу.

Коментирай