Интимно

5 знака, че той ви използва

Признаците, че партньорът ви изобщо няма намерения за връзка с вас

07.02.2023г. / 10 02ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта и влечението могат сериозно да замъглят преценката ви за партньора или за човека, с когото се срещате. Може да мислите, че имате връзка или че му трябва време, за да се влюби във вас, както вие в него, но понякога нещата не се случват по този начин. Вместо да стоите и да продължавате да се надявате връзката ви да се превърне в истинска такава, вижте кои са признаците, че той по-скоро ви използва.

9 мъчителни признака, че сте в едностранна връзка

1. Той идва само късно вечерта при вас.

Един от най-явните знаци, че партньорът ви всъщност не ви е никакъв партньор, а просто ви използва, са късните му посещения или срещи навън късно вечер. Един мъж със сериозни намерения ще иска да ви вижда по всяко време на денонощието и ще отделя от времето си за това. Ако той идва при вас само късно вечер или ви кани на късни срещи, това е знак, че ви използва.

2. Винаги отменя плановете с вас.

Спрете да си намирате извинения, за да оправдаете подобно поведение. Не допускайте да бъдете пренебрегвани по този начин. Заслужавате уважение и внимание, и ако не ги откривате у този партньор, продължете напред в търсене на друг, който ще ви дава онова, от което имате нужда.

Ако човекът, с когото се срещате, постоянно намира начин да отмени срещите с вас, защото му е изникнало нещо в последния момент, това подсказва, че вие далеч не сте приоритет за него и предпочита да отмени ангажимента си с вас, отколкото който и да е друг.

7 неща, които убиват връзката

Свързани статии

3. Той никога не излиза с вас на публично място.

Ако имате усещането, че той ви крие, но постоянно притъпявате тази мисъл, защото ви боли от нея, отговорете си искрено – появява ли се той на публични места с вас? Запознавал ли ви е с някои свой приятел? Къде се срещате – в жилището на някого от двамата или на разни места, които не са особено оживени? Всички тези факти подсказват, че той ви мами или по-скоро ви използва, отколкото да има сериозни намерения за връзка.

4. Казва ви неща, които искате да чуете, но не ги върши.

Мъжете, които си играят с жените без да имат сериозни намерения към тях, добре знаят какво да кажат, за да се измъкнат от всяка ситуация. Той винаги знае какво да ви каже, за да омаловажи претенциите ви, да ви обърка, да ви накара да се чувствате неудобно, че изобщо изисквате нещо от него или че задавате въпроси. Ще ви разколебае в собствените ви усещания, като ви каже онова, което знае, че искате да чуете.

Какво подсказва, че трябва да сложите край на връзката си?

5. Той се държи потайно.

Той знае всичко за вас, за миналото ви, за предишните ви връзки. Знае какво правите през деня, с кого се срещате, когато не сте заедно, но странно как винаги избягва тези теми, когато вие искате информация от него. Мъжете, които използват жените до себе си са потайни, прикрити, гледат да не споделят много, защото колкото по-малко знаете, толкова по-малко проблеми ще има с вас.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )