Интимно

Изберете карта и вижте какъв е съветът на Купидон към вас

Разберете какво ви съветва Амур

21.02.2023г. / 15 04ч.
Мария Василева
Снимки: istock

Снимки: istock

Без значение дали сте с партньора си от няколко години или пък от месеци, вероятно имате нужда от малък любовен съвет. Изтеглете една карта и вижте какви насоки ще ви даде палавият бог на еротичната любов.

Ако сте изтеглили:

Карта номер 1


Бъдете по-страстна

 

Свързани статии

От известно време сякаш не сте на себе си. Загубили сте желанието за секс и сякаш страстта у вас е угаснала. Съзнанието ви непрекъснато е изпълнено с мисли за работа, ангажименти, сметки и задължения. Вечерите предпочитате да прекарате в компанията на телефона, а не на партньора си. Пуснали сте се по течението и дори и малкото свободно време, което имате, е изпълнено със стрес. Наистина е дошло време да помислите за себе си. Отделете си няколко часа. Купете свежи цветя и украсете дома си.

Запалете няколко свещи в спалнята, вземете си дълъг душ с ароматни масла и помолете партньора да ви направи масаж. Гарантираме ви, че това ще събуди и у двамата желанието на страст и ще прекарате една незабравима вечер заедно. Забравете за предразсъдъците и се отдайте на насладата.

Карта номер 2


Погрижете се за себе си

Свързани статии

Вие сте от жените, които държат другите отговорни за своите неразположения. Ако нещо не е наред, сте склонни да обвините съпруга, децата, шефа и кого ли още не. Това се отнася с пълна сила и за любовния ви живот. Мислите, че партньорът е длъжен да ви осигури комфорт. Но не забравяйте, че най-важното всъщност е как вие се отнасяте със самите себе си. Ако ви липсва любов – не очаквайте някой друг да ви я даде. Ако не се чувствате комфортно в тялото си – няма как някой да се храни добре и да спортува вместо вас.

Лошото ви настроение може да повлияе и на сексуалните ви отношения. Ето затова – давайте си любов, повярвайте, че заслужавате най-доброто, бъдете мила със самата себе си и ще видите как и другите около вас ще променят отношението си.

Карта номер 3


Забравете за миналото

 

Свързани статии

Склонна сте да се връщате към минали преживявания и да сравнявате сегашния си партньор с предишните. Без значение дали сте в нова връзка или пък сте заедно от години, от време на време пускате по някой хаплив коментар или ви минава мисълта как човекът до вас не е достоен и на ниво. Опитайте се да приемете партньора си такъв, какъвто е и да се съсредоточите върху добрите му качества. Ако постоянно се вглеждате в недостатъците му, рискувате недоразуменията между вас да се задълбочат и дори можете да поставите връзката си на изпитания.

Замислете се защо избрахте този човек и дали наистина искате да бъдете с него. Опитайте се да се насладите на днешния ден и да забравите за миналото.

Карта номер 4


Не се отказвайте от връзката си

 

Свързани статии

Склонни сте да изпадате в крайности – или сте енергични, или изпадате в летаргия. Това се отнася и за взаимоотношенията – периоди на екзалтация се редуват с такива на пасивност. В резултат на това, партньорът ви се пита какво става и дали всичко е наред. Често пъти по време на кавги сте склонни да заплашвате човека до вас, че ще го напуснете и ще потърсите нещо по-добро.

Запитайте се дали наистина искате да се откажете от връзката си и да потърсите нещо друго или просто се опитвате да си придадете важност. Помислете и за другия човек във връзката – тази постоянна несигурност в един момент може да го накара да ви напусне изведнъж. Това може да стане без предупреждение, а вие да останете сами, чудейки се как се е стигнало до този момент. Опитайте се да бъдете по-спокойни и си направете равносметка какво искате.

Коментирай
Свободно време