Интимно

Горчиви признаци, че той е изгубил физически интерес към вас

По какво си личи, когато един мъж е спрял да бъде привлечен

17.04.2023г. / 07 26ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта невинаги трае вечно, колкото и да ви се иска. Един от най-красноречивите знаци, че партньорът ви е изгубил чувствата си към вас е физическото отдалечаване. Когато мъжът изгуби физически интерес към жената до себе си, това обикновено е сериозен симптом на проблеми в отношенията.

Сексът е стабилен показател за това дали отношенията страдат или не. Липсата му може да е предизвикана от много причини, като много от тях подсказват за промяна в чувствата, влечението и физическия интерес.

15 причини той да ви откаже секс

Трудности в получаване на ерекция

Един много показателен белег за загуба на физическо влечение при мъжете е трудността в получаването на ерекция. Този проблем, разбира се, може да е провокиран от редица причини, като една от тях е липсата на желание за секс. За да се изясни дали партньорът ви има нежелание да прави секс с вас или е изгубил либидото си като цяло, е много важно да обсъдите проблема.

Спрял е да ви докосва

Липсата на физическо привличане не се изразява само в отказа от секс. Докосването е част от изразите, показващи близост и привличане. Когато той спре да ви докосва по какъвто и да е начин, дори само за да ви погали по косата, това е много лош знак за охладнели чувства или друг сериозен емоционален проблем, свързан с връзката ви.

Измисля всякакви причини да не прави секс с вас

Ако започвате да забелязвате, че партньорът ви измисля странни и нетипични причини да отклонява интимността с вас, а досега не го е правил, значи определено има проблем.

Как да увеличите мъжката възбуда преди секс?

Причините отново могат да са много, като сред най-болезнените от тях са или че ви изневерява, или че е изгубил физическото си влечение към вас. Това води или до загуба и на емоционално влечение, или то е причината за физическото отдалечаване. И в двата случая проблем има и то немалък.

Забелязвате промяна в начина, по който говори с вас

Физическото отдалечаване винаги върви ръка за ръка с емоционалното. Вероятността чувствата му да са охладнели и това да е причината за нежеланието му да прави секс с вас, е много голяма. Когато партньорът ви е емоционално отдалечен от вас, той ще започне и да говори с вас по различен начин. Няма да споделя, няма да се интересува как е минал денят ви, няма да изпитва нужда да ви разказва какво се случва с него.

Мисли за секс, само ако е пил алкохол

Желанието за секс се повишава естествено, когато мъжете си пийнат повечко. Това си е в реда на нещата, но ако вашият партньор започне да иска секс само в такива моменти, това е лош знак за отношението му към вас. Това говори по-скоро за задоволяване на лични нужди, отколкото за здравословна връзка, характеризираща се с физическа и емоционална близост.

Кои са най-добрите секс пози според зодията ви?

Дразни се и се ядосва от всичко, което правите

Ако партньорът ви е започнал да проявява непоносимост към вас, личността ви, характера ви, нещата, които казвате, начините, по които действате, това е признак на непоносимост. Тя ще започне да се изразява в отявлено раздразнение от негова страна при всяка ваша реакция. За съжаление, тези сигнали идват, когато любовта си е тръгнала.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
delewin686 ( преди 1 година )
0 rate up comment 1 rate down comment
Венета Трайкова ( преди 1 година )
няма любов интереси и секс използване мъжете са сексуални
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Венета Райкова ( преди 1 година )
ние сме с червена коса и редовно се тези не ги познавам
отговор Сигнализирай за неуместен коментар