Интимно

10 знака, че той е сродната ви душа

Одобрението на роднините ви може да бъде добър знак

28.04.2023г. / 12 20ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Взаимоотношенията между хората са нещо естествено, което е присъщо на всеки един от нас, но често пъти да се ориентираме в морето от собствените си чувства е доста трудно. Ако отскоро се срещате с някого и се опитвате да разберете накъде вървят отношенията ви и дали имате бъдеще заедно, в следващите редове ще ви изброим няколко признака, които показват, че той може би е вашата сродна душа. Ето ги и тях:

Чувствате мигновена връзка

Още от първата ви среща усещате, че сякаш се познавате от години. Чувствате се сякаш сте в компанията на приятел от детството или на някого от вашето семейство. С такъв човек имате много общо и сякаш допълвате изреченията си.

Прекарвате пълноценно времето си заедно

Според едно популярно мнение, ако се срещате с човек, с когото можете да направите забавно дори нещо толкова просто като например седмичното пазаруване, то може би сте открили вашата половинка. С него не изпитвате нужда да правите големи планове или пък да посещавате специални места – вие се чувствате добре, без да правите нищо особено и се наслаждавате взаимно на вашата компания.

6 знака, че познавате някой от минал живот

Чувствате се добре

Без значение колко стресиращ и натоварващ е бил денят ви, когато сте с вашата сродна душа, вие усещате спокойствие. Самото присъствие на такъв човек ще ви накара да се чувствате по-релаксирани, без значение къде сте.

Той ви познава

Ако често пъти ви е трудно да разберете сама себе си, но усещате, че партньорът ви знае точно какво усещате в момента, това може би е знак, че той е вашата сродна душа. В такива случаи няма нужда от много думи, а само от една топла и нежна прегръдка.

4 малки знака, че сте открили единствения

Загубили сте интерес към други мъже

Изведнъж забелязвате, че някак си по естествен начин вие сте загубили интерес към другите мъже, защото сте изцяло потопени в настоящата връзка. Когато сте намерили сродната си душа, всички останали сякаш ви изглеждат посредствени и безинтересни, без значение колко привлекателни могат да бъдат те.

Той е вашият най-голям приоритет

Ако чувствате, че неговото щастие и благополучие са важни за вас, дори повече от собственото ви щастие, вероятно сте открили сродната си душа. За такъв човек вие ще искате да направите не само най-доброто, но и като цяло да подобрите живота му.

Навици, които имат само сродните души

Усещате, че можете да бъдете приятели

Когато вашата връзка е на едно по-високо ниво, чувствате, че можете да споделите всичко на човека до вас, като на добър стар приятел. Това е много ценно, тъй като след първоначалния период на влюбване и страст, това ценно усещане ще ви помогне да заздравите и задълбочите вашите взаимоотношения.

Знаци, че той не е сродната ви душа

Изпитвате взаимно уважение

Една пълноценна връзка не би могла да просъществува, ако не се основава на уважение. Ако човекът до вас не ви засвидетелства такова, едва ли бихте могли да бъдете заедно твърде дълго. Вашата сродна душа уважава чувствата ви, отнася се с вас добре и не на последно място – цени ви такива, каквито сте.

Чувствате се защитени

Съвсем нормално е понякога да изпитвате ревност, но въпреки това, трябва да усещате, че можете да имате пълно доверие във вашата половинка. Ако сте спокойна когато той е навън с приятели или пък никога не ви е давал поводи за тревога, че може би ви изневерява, той може да се окаже точно човекът за вас.

14 едва доловими знака, че някой флиртува с вас

Най-близките ви хора го одобряват

Ако вашите близки приятели и роднини се разбират добре с избраника ви, това може би е добър знак. Все пак, това са хора, които ви познават много добре, при това от доста време (цял живот!). Ето защо те понякога притежават безпогрешна интуиция кое е добро за вас и биха желали вие да сте преди всичко щастливи. Затова, ако партньорът ви се разбира с тях, това може би е знак, че той е човекът за вас.

Сродна душа или душа близнак?

Коментирай