Интимно

Малки трикове, които ще го накарат да се влюби във вас

Приготвяне на хубаво ястие за него

14.05.2023г. / 13 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато срещнем мъж, когото силно харесваме и търсим повече от просто секс, винаги се вълнуваме какво можем да направим, за да задържим интереса му, за да ни пожелае за сериозно обвързване. Всичко това отнема време, известно усилие. Най-важното е обаче да не насилваме събитията, да бъдем естествени, а не да играем. Кои трикове обаче бихме могли да включим в спечелването на мъжкото сърце?

Споделяйте с него за интимни подробности от живота си и го попитайте за неговия

Разказвайте му забавни истории от детството си. Проявете интерес и за неговия живот. Задаването на въпроси като тези ще му покаже, че се интересувате от него като човек и като дългосрочен романтичен партньор. Интимните разговори не засягат само темата за секса.

Показвайте му своята уязвима страна

Ключовото тук е да го накарате да поиска да ви защити, а не да изглеждате така, сякаш си търсите терапевт, който да ви разреши проблемите. Малко уязвимост (не несигурност) е точната съставка, която може да го накара да започне да изпитва силни чувства към вас. Ако е в повече, това ще ви накара да изглеждате нестабилна, отчаяна.

Навици в ежедневието, които потискат сексуалното желание

Задържане на зрителен контакт

Западни проучвания показват, че продължителният зрителен контакт прави мъжете по-склонни да се влюбят в една жена. Винаги има как да играете с погледа си така, че да е приятно.

10 типа мъже, които не стават за сериозна връзка

Приготвяне на хубаво ястие за него

Всички сме чували приказката за мъжете, стомаха и храната. Да, мъжете обичат вкусната храна и им е особено приятно да бъде приготвена от жена, която харесват. Дори и да готвите рядко за себе си, все има нещо лесно и вкусно за приготвяне, което бихте могли да поднесете.

Ако пък готвенето не е вашата сила, не забравяйте, че можете да поръчате нещо от хубав ресторант, разбира се без да лъжете, че ястията са ваше дело. Мъжете харесват уюта, храната създава такъв и има много начини да накараме един мъж да се чувства добре в компанията ни чрез храната, дори и да не можем да готвим.

10 сигнала, че той търси сериозно обвързване

Отдръпване, ако смятате, че той ви приема за даденост

Най-лесният начин да накараш някого да осъзнае какво е загубил е да го премахнеш от живота си, дори и да е временно. Ако сте усетили, че той не е толкова инициативен спрямо вас, все вие давате предложения за срещи, места и т. н. просто направете една крачка назад.

Не забравяйте за комплиментите

Мъжете имат нужда от тях също толкова, колкото и жените. Винаги има за какво да направите комплимент на един мъж. Дори за нещо малко, като това колко хубаво кафе ви е приготвил и т. н. Разбира се, дори в комплиментите трябва да има умереност на честотата им, но не бива да липсват.

Свързани статии

Правете секс редовно и често

Забелязвали ли сте как хората, които правят секс често, са склонни да излизат на срещи? Ако сексът е добър, има вероятност хормоните му да се задействат в режим на „грижа“, а не просто на „удоволствие“.

Бъдете приятел с него

Това е важно, ако искате да имате по-сериозна връзка с този мъж. Приятелите си споделят, искат съвети, подкрепят се. Бъдете неговия приятел, с когото има и приятни интимни моменти.

Споделяйте желанията си

Единственото нещо, което мъжете искат повече от всичко друго, е да бъдат желани. Ако му покажете, че го искате, вероятно ще го накарате да се грижи повече за вас в дългосрочен план.

Коментирай