Интимно

Как да накарате мъжа до себе си да се чувства специален

5 начина да покажете любовта си

16.05.2023г. / 09 47ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки мъж иска да се чувства специален, обичан и ценен от жената до него. Когато това е така, мъжът е готов на всичко за своята половинка. В една истински пълноценна връзка партньорите трябва да се чувстват специални един за друг. Това се постига с внимание, малко повече старание и с правилния подход.

Как да накарате мъжа да се свърже с вас емоционално

За да накарате мъжа до себе си да се чувства наистина специален за вас, можете да направите някои неща за него.

Показвайте му, че сте до него във всичко

Един от най-солидните начини да покажете на мъжа до вас, че е специален, е да бъдете до него във всякакви моменти – добри и лоши. Когато той знае и усеща, че може да разчита на вас и че сте до него във всяко отношение, предизвикателство, препятствие или начинание, той ще знае колко много го цените и обичате.

Всеки мъж би бил истински щастливец да знае и да усеща, че жената, която обича, е неизменно до него във всяко отношение, приема го какъвто е и го подкрепя. Неслучайно хората казват, че до всеки силен мъж стои една жена. В тази сентенция има много смисъл и истина.

Показвайте му, че го оценявате високо

Мъжът се чувства истински щастлив, обичан и подкрепян, ако знае, че жената до него го оценява. Няма нищо по-ценно и важно за мъжкото его от това усилията, стремежите, мислите и целите на мъжа да са високо ценени и подкрепяни от дамата на сърцето му.

6 разлики между мъжете, които се обвързват сериозно и тези, които не го правят

Това да знае, че оценявате качествата му и му се възхищавате заради тях, уважавате го заради тях, кара мъжът да се чувства силен, обичан и готов на всичко за вас и връзката ви.

Правете му искрени и смислени комплименти

От голямо значение за всеки мъж е да чува, че любимата му жена го оценява, но по смислен начин. Комплиментите, подплатени със смисъл и дълбочина, са от изключителна важност за мъжете.

Не е важно просто да му кажете, че изглежда добре, а да направите комплимент за усилията му, за нещата, които прави за вас и заради вас, за постиженията му в личния и професионалния живот.

6 начина да разберете мъжа до себе си

Старайте се да поддържате интимния пламък

За да накарате мъжа до вас да се чувства специален, не отказвайте интимност. Опитвайте се да я поддържате и да инициирате сексуална близост. Мъжете се разколебават в чувствата на половинката си, ако тя ги отблъсква и отклонява желанието им за секс и интимност.

Поддържайте външния си вид

Ако занемарите външния си вид, защото сте във връзка и това ви кара да не се стараете да изглеждате добре, това може да отблъсне мъжа до вас с течение на времето. И тъкмо обратното – ако се стараете да изглеждате добре заради него и заради себе си, да сте във форма, да сте добре облечени и секси, това го кара да се чувства специален и да се старае също толкова, колкото и вие.

10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 6 месеца )
vsi4ko moje da bude napraveno , stiga da ne go tulkuva samo slujebno i da ne misli 4e e dadenost . i toi triabva da se trudi za vruzkata
отговор Сигнализирай за неуместен коментар