Интимно

Типове мъже, които не са подходящи за връзка и брак

Той не е уважителен

19.05.2023г. / 10 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На всяка жена се е случвало да попадне на неподходящ партньор за любовна връзка. Може би дори повече от веднъж. Когато „на фронта“ се появи нов мъж, към когото изпитваме емоции, бързо попадаме в техния капан. Още в началото на връзката има ясни знаци за това, че мъжът, когото сме избрали не е подходящ за нас. Вижте 5 типа мъже, с които да не си губите времето.

Изглежда, че той се срамува от вас

Обикновено, когато сте на публично място, той изглежда съвсем различен човек. Също така отлага да ви запознае с приятелите и семейството си и винаги се смущава, когато някой ви види някъде заедно. Никога не иска да ви държи за ръка или да демонстрира някаква привързаност публично. Ако не е срамежлив, той вероятно не е правилният за вас, защото по някаква причина се срамува от вас, а това е показател, че може да търси нещо по-добро и вие да сте временно забавление.

Какво да правите, ако разберете, че мъжът ви ви лъже

Той не е уважителен

Ако мъжът, с когото имате връзка или се срещате е груб и вулгарен с вас, ако е конфликтен, ако не е джентълмен спрямо вас, дали заслужава времето и емоциите ви? Уважението винаги е на първо място в една връзка. Никой няма право да се отнася лошо с вас или да ви кара да се чувствате незначителни. Това е било само веднъж или няколко пъти, когато той е бил ядосан за нещо? Вие ли ще бъдете неговия буфер, когато той е напрегнат?

Кои са най-добрите съпрузи сред зодиите?

Няма физическо привличане и химия помежду ви

Или специални такива усещания от ваша страна към него. Дори и той да ви изглежда интелигентен, спокоен, възпитан и да е забавен, ако между вас двамата няма химия, връзката ви трудно би била пълноценна. Единият от двамата рано или късно ще потърси забавления извън взаимоотношенията ви, като намери партньор, с когото усеща, че има взаимно привличане.

Свързани статии

Той има различни ценности

Ако не споделяте приблизително сходни ценности за живота, семейството и любовта, как би било възможно да създадете семейство? Напълно нормално е понякога да не сте съгласни един с друг, но за да има стабилна връзка, важно е двамата партньори да гледат в една посока.

Може всеки да има своите занимания, желания за личностно израстване, но ако не сте заедно в този смисъл, не се подкрепяте и не работите заедно за вашето общо бъдеще, то подобен тип връзки могат да завършат с раздяла дори след 10-15 години и да не се стигне до създаване на семейство.

Той лъже

Една от най-лошите категории мъже за любовна връзка са лъжците! Ако сте с някого, който постоянно лъже за малки или големи неща, той не е подходящ за сериозно обвързване. Честността винаги е важна, когато става въпрос за дълготрайни връзки, тъй като тя е фундамент.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
haha ( преди 4 месеца )
"Честна" жена и "честен" мъж - попфолк-певачка и ММА пехлеван. Може и Гала и Стефчо. Щото Камелия и Цветин са от общия калъп. Гледайте си какво чуствата и дай-боже късмета. А иначе има врачки и магове дето ще ви "намерят" най-най-най. Каката дето е писала статията като как е на тоя фронт напоследък. Май депресивно...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Сама ( преди 10 месеца )
При толкова много критерии, излиза, че шансът да попаднеш на свестен и да се задържите във времето е нищожен. Казва го жена с един провален брак и в момента в съжителство с втори мъж, където нещата не вървят също на добре. Но аз не се отчайвам, продължавам напред и ще търся 3-ти, 4-ти мъж, докато накрая се получи.Защото не мога да живея без любов. Отне ми 13 год. да срещна втория и да се престраша, но при третия съм сигурна, че ще е до живот.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар