Интимно

5 причини да не намирате любовта според кармата

Вярвате, че имате нужда от някого, който да ви допълни

11.05.2023г. / 10 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Питали ли сте се някога как кармата влияе на вашите взаимоотношения? Понякога намирането на партньор, който заслужава любовта ни, може да отнеме дълго време, любовни разочарования.

Има много кармични причини, поради които все още не сте намерили правилния човек. Възможно е да го срещнете, когато най-малко го очаквате, тъй като законите на кармата действат мистериозно.

Защо все още не сте създали връзката, за която копнеете?

Имате ниско самочувствие

Склонни сме да приемаме любовта, която смятаме, че заслужаваме. Така че, ако имате негативна представа за себе си, ще привлечете някого с подобна енергия. За да намерите истинската любов, първо трябва да култивирате любов към себе си, това че заслужавате пълноценна връзка с партньор, който е достоен.

10 типа мъже, които не стават за сериозна връзка

Вярвате, че имате нужда от някого, който да ви допълни

Има хора, които се чувстват самотни или непълноценни без партньор до себе си. Социалното програмиране ги учи да търсят щастието извън себе си, в хората, храната, забавленията и безбройните разсейвания. Но след като имате всички тези неща, пак ще се чувствате неудовлетворени. Това, което е важно да направите най-напред, е да се научите да се чувствате добре в собствената си компания, да не сте зависими от друг, за да се чувствате щастливи.

10 личностни черти, които ви правят по-малко привлекателни

Минала карма

Вероятно сте необвързани, защото имате нужда от време, за да се справите с болезнени емоции или минали връзки. Да имате здрава връзка е невъзможно, ако носите със себе си тежък емоционален багаж. Според един от законите на кармата, събитията ще продължат да се повтарят, докато не прекъснете този порочен кръг. Ето защо помислете за това, през което сте преминали, за да разберете защо продължавате да привличате определени хора или ситуации. Възможно е и да не сте готови за сериозно обвързване, защото трябва да посветите цялата си енергия на любов към себе си.

Свързани статии

Все още не сте научили конкретни кармични уроци за любовта

Кармата от минали връзки и партньори все още ви „преследва“, така че продължавате да привличате същите преживявания. Ако не сте се поучили от грешките си, ще повтаряте конкретни модели, докато не прекъснете цикъла. Проучете скорошните си връзки и забележете дали често се появяват конкретни причини или конфликти. Ако е така, може да имате неразрешена карма или да научите уроци с тези романтични партньори.

Женска енергия, която мъжете усещат

Нездравословна любовна връзка

Ако сте в токсични взаимоотношения, няма как да привлечете положителни събития към себе си по отношения на любовта. Хората остават в подобни партньорства по много причини, като например познаване на човека или страх да не го напуснат. Въпреки това, оставането в незадоволителна, изтощителна връзка ще ви държи по-далеч от истинската любов.

Коментирай