Интимно

Тест: Изберете коктейл и вижте кой е подходящият мъж за вас

Направете този забавен тест

03.07.2023г. / 15 33ч.
Мария Василева
Снимки: istock

Снимки: istock

Лятото е време за почивка, забавления и създаване на спомени. Ето защо, в следващите редове ви предлагаме този забавен тест. Изберете един коктейл от снимката и вижте кой е подходящият мъж за вас. И така:

Ако сте избрали първия коктейл

 
Вие търсите мъж скала

Свързани статии

Във вашите представи мъжът е рамото, на което можете да се опрете в трудни моменти. Мечтаете за човек, който прилича на скала – силен, мощен, отстояващ себе си и идеите си. Човек, с когото можете да преодолеете и най-големите бури в живота.

Критериите ви са доста високи и малцина могат да отговорят на тях. Вие сте силна жена и затова понякога привличате в живота си мъже, които са коренно различни от това, което вие бихте искали. Ако се чудите защо става така – замислете се дали не действате прекалено агресивно и самонадеяно. Излъчвайки такава енергия, вие ще бъдете забелязана от мъже, които ви се възхищават и боготворят. Но не това това искате всъщност. Ето защо, съветваме ви да се свържете с женската си енергия и да се опитате да бъдете “по-меки”. 

Ако сте избрали втория коктейл 



Вие имате нужда от учител 

Свързани статии

За разлика от всички други хора, на вас ви се е наложило да пораснете много рано. Животът ви никога не е бил лек и всичко, което имате в момента е благодарение на труда и усилията, които сте положили през годините. Често пъти ви се е налагало да се борите сама, което предполага, че сте допускали доста грешки. Ето защо, за вас подходящият мъж е тип учител. Човек, който е със спокоен нрав, който е здраво стъпил на земята и с когото можете да споделите всичко, без да се чувствате неловко.

Мъдростта и мирът, които този мъж излъчва ви провокират да бъдете себе си, да се отпуснете и да се насладите на взаимната си компания. Съветваме ви да търсите такъв тип човек и да не правите компромиси. 

Ако сте избрали третия коктейл

 
Трябва ви малко “лудост” 

Свързани статии

Мъжът, който най-много би ви подхождал спада към т.нар. “луди глави”. Човек, който харесва екстремните спортове, пътува и има интереси в много и различни области. По природа вие сте изпълнителни и спокойни, но с изненада установявате, че у мъжа вие търсите нещо коренно различно. Със сигурност такъв човек ще привлече вниманието ви, но трябва да помислите добре преди да се обвържете с него. Ако взаимоотношенията ви са сериозни, наблюдавайте дали той се отнася отговорно с домакинството, с хората около себе си и какъв е в работата си. Подобни натури често пъти са вятърничави и небрежни, а това може да се окаже голяма пречка, ако сте решили да градите семейство с такъв човек.

Винаги се допитвайте до интуицията си, тя ще ви посъветва най-добре дали това е подходящият партньор за вас. 

Ако сте избрали четвъртия коктейл

 
Обожавате “мъжкарите”

Свързани статии

Няма как – каквото и да правите, вие сте привлечени от този неустоим тип мъж. Той е галантен, красив, с прекрасна фигура и изискани обноски. Един негов поглед е достатъчен, за да паднете сломена в краката му. Харесва ви да усещате как другите жени ви завиждат и нямате нищо против мъжът до вас да е вашият личен трофей. Разбира се, в това няма нищо лошо, но ви съветваме да прецените дали този човек е достатъчно надежден. Понякога мъже от този тип стават доста “мързеливи”, тъй като единственото, за което поемат отговорност е външният си вид. Не правете компромиси със себе си и не избягвайте грешката да се държите с такъв човек като майка, тъй като след време това може да има негативни последствия за вашата връзка. Не забравяйте, че взаимоотношенията са партньорство и работа в екип. 

 

Коментирай