Интимно

Неоспорими признаци, че той не ви изневерява

Ако се притеснявате за връзката си, вижте причините да спрете да се тревожите

12.07.2023г. / 11 48ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Изневярата е едно от най-плашещите неща във връзката. Няма човек, който да не се пита дали половинката му не му изневерява. И колкото и доверие да си имате, капчицата на съмнение винаги може да се появи, понякога повече, понякога по-малко.

Изневярата е и една от най-непростимите грешки във връзките. Много двойки не успяват да се справят с изневярата и тя се превръща в повод за край на връзката.

Как да премахнете чувството за несигурност след изневяра

И докато има редица признаци, че партньорът ви не ви е верен, има и такива, които подсказват тъкмо обратното.

Ако се чудите дали партньорът ви изневерява, вижте знаците, които показват, че няма от какво да се притеснявате и че той ви е абсолютно верен.

Той не е спрял да се интересува от вас

Интересът в отношенията е ключов за развитието на връзката. Ако партньорът ви все още се интересува от вас, грижа го е как е минал денят ви, не спира да се опитва да задоволи желанията и нуждите ви, това е ясен и безотказен признак, че не ви изневерява, а ви обича също толкова силно, колкото и в началото.

Приятелите му не се хвалят с изневерите си

Обкръжението винаги има значение. Много често се събираме с хора, които се превръщат в наши приятели заради сходни разбирания за живота. Ако приятелите му са прелюбодейци и с охота се хвалят с това, вероятността и той да е такъв е голяма.

15 признака за мъжка изневяра

И обратното – ако приятелите му са верни на половинките си и държат на честните отношения, можете да сте една идея по-спокойни и за вашия партньор и неговото отношение към връзката ви.

Усещате, че той е спокоен с вас и се чувства обичан

Една от причините хората да изневеряват е недостатъчното усещане за любов, приемане и разбиране. Ако партньорът ви се чувства критикуван, неодобряван и недостатъчно обичан от вас, той би потърсил тези неща на друго място.

Свързани статии

Имате редовен полов живот

Липсата на секс винаги е тревожен сигнал. Намаленото либидо и нежеланието за секс могат да са причинени от много фактори, един от които е изневярата. Но ако имате редовен полов живот и не правите секс по задължение, това е сигнал, че връзката ви е в здравословно състояние и нямате повод за притеснения.

Той е екстроверт

Вероятността екстровертите да изневерят е по-малка, отколкото при интровертите. Интровертите са по-затворени, вглъбени, по-трудно е да се отгатне какво мислят и чувстват. Докато екстровертите са комуникативни, не таят нищо в себе си и говорят свободно за всичко, което ги вълнува.

4 знака за емоционална изневяра

По-лесно е да разгадаете нагласите на екстроверт, отколкото на интроверт, защото винаги знаете какво можете да очаквате от един екстроверт.

Коментирай