Интимно

Мъжете казват тези неща, само ако ги мислят наистина

Когато той изрича някое от тези неща, значи е сигурен в чувствата си

24.07.2023г. / 07 30ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Мъжете не казват някои неща, ако не ги мислят. Те се различават от жените по това, че са по-директни и не са склонни да изричат сериозни неща само от любезност или защото така е редно. Когато става въпрос за връзки, мъжете са още по-внимателни.

Изразяването на емоциите им е по-сдържано и трудно, отколкото при жените, защото мъжете са свикнали да се стараят да са силни и мъжествени.

Кои жени мъжете намират за най-привлекателни?

Ето защо, когато казват нещо сериозно по отношение на половинката си, мъжете наистина го мислят. Изразяването на емоции и мисли, свързани с отношенията и бъдещото им развитие не се случва просто ей така от мъжка гледна точка.

Кои са нещата, които мъжете казват на половинката си, само когато наистина ги мислят?

„Страх ме е“

Страхът е нещо, което мъжете прикриват на всяка цена. Те са свикнали да показват смелост, мъжество и доблест, които са противоположни на страха. Когато един мъж признае, че се страхува, той наистина го мисли. А по-важното е, че ви чувства достатъчно близка, за да разкрие страховете си пред вас, което е и едно от най-важните неща за една връзка.

Показването на уязвимост, на естественост и непринуденост в отношенията е много важно за близостта, споделеността и дългосрочното партньорство на емоционално ниво.

„Обичам те“

Мъжете не казват, че обичат просто така. Обикновено се предпазват от това признание до последно, докато не са наистина сигурни. Ако вашият партньор ви казва, че ви обича, то вероятно това наистина е така и той е готов да ви го признае.

6 разлики между мъжете, които се обвързват сериозно и тези, които не го правят

„Искам да планираме бъдещето си заедно“

Едно от най-големите доказателства за любов е желанието на един мъж да изгради живота си с вас. Когато той прави планове, в които включва и вас и ви казва, че иска да направите, да постигнете нещо заедно, да заживеете заедно, да създадете семейство, той наистина го мисли и със сигурност го е премислял няколко пъти, преди да го изрече.

„Искам да те запозная със семейството ми“

Представянето на половинката пред семейството е много важен момент за всеки мъж. Той ще го направи, само когато наистина е готов и ви смята за негова дългосрочна половинка. Ако той ви предложи да ви запознае с родителите, приятелите и близките си, той е сигурен, че вие сте негова избраница и наистина го мисли.

20 неща, които жените правят, а мъжете тайно обожават

„Искам да бъдем заедно задълго“ или „Искам да се омъжиш за мен“

Предложението за брак или дългосрочно сериозно обвързване е нещо, което мъжете правят, само ако наистина са сигурни в чувствата си и в това, че вие сте подходящата половинка. В такива случаи спонтанността и необмислените действия са по-скоро изключение. Ако той ви каже, че иска да се обвърже с вас, наистина го мисли.

Коментирай