Интимно

Любовен хороскоп за 31 юли – 6 август

Седмица на размишления, но и на романтика

31.07.2023г. / 11 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Месецът започва с пълнолуние във Водолей. Трябва да се замислим върху изборите, които сме направили в миналото, когато става дума за любов. В допълнение, огненият Марс прави великолепен тригон с експанзивния Юпитер. Няма да имаме проблеми да предприемем действия, за да покажем на някого, че ни е грижа.

Усилията ни няма да останат незабелязани. Също така, Меркурий ще се противопостави на Сатурн, изграждайки по-трезво мислене в отношенията. Може да се окажем заседнали в анализирането на романтична ситуация.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Любовен хороскоп за август

Овен

Когато става въпрос за любовния ви живот, през тази седмица е възможно да се спрете на фактора приятелство. Можете ли с любимия ви човек да се наречете приятели? Ако не, може да се почувствате по-откъснати от партньора си, докато обмисляте какво всъщност е привличането между вас двамата.

Липсата на солидна основа на приятелство с него/нея отвъд всяко физическо привличане, може да предизвика притеснение, че нещо фундаментално необходимо липсва. Ако обаче имате тази връзка, не забравяйте да я отпразнувате. Необвързаните представители на зодията да отделят време, за да се съсредоточат върху изграждането на силни социални връзки. Може да останат изненадани романтично.

Коментирай