Интимно

Любовен хороскоп за 7 – 13 август

Настъпват любовни промени

05.08.2023г. / 16 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата седмица ни носи донякъде разтърсващи промени в любовта. Това обаче ни е необходимо, за да разчистим пътя си за нещо ново и по-хубаво. Венера, която все още се движи ретроградно, ще бъде в квадрат с Уран. Трябва да се освободим от моделите ни на мислене и действие, които не поддържат нуждата ни да се чувстваме обичани и ценени. Също така можем да се освободим от всичко, което ни пречи да изпитаме радост и удоволствие в любовния си живот.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Таро карти за август за всяка зодия

Овен

Седмицата може да ви превърне в истински бунтари, Овни. Преминавате през метаморфоза, когато става въпрос за истинско признаване на това, което заслужавате в любовта. След като сте потърсили малко време за себе си и мислите ви, вече знаете, че няма как да се задоволявате повече с малкото.

Ако сте необвързани, ще сте готови да направите нещо, което никога не сте правили, за да получите това, което никога не сте имали. Обвързаните представители на зодията може да поставят нов стандарт в настоящата си връзка или да очертаят граница, която им позволява да се чувстват по-видими и чути. Така или иначе, това е добре за вас.

Коментирай