Интимно

Сигнали за изневяра, които езикът на тялото издава

По какво да познаете дали партньорът ви лъже

30.11.2023г. / 12 40ч.
Илияна Николова
Сигнали за изневяра, които езикът на тялото издава

Изневярата може да бъде прикривана много дълго. Но ако сте по-наблюдателни и се вгледате в някои съмнителни сигнали, които езикът на тялото издава, може да разпознаете изневярата. 

Поведението издава подобни скрити действия, защото езикът на тялото рядко лъже. Колкото и добре да се владее човек, колкото и умело да контролира това, което прави, казва и как се отнася в различните ситуации, някои малки сигнали се прокрадват и подсказват за този сериозен проблем за всяка връзка. 

Кои са сигналите за изневяра, които езикът на тялото издава?

Нервност, когато говорите за връзката или за изневери 

Темата на разговор може да предизвика реакция у партньора ви. Ако е деликатна, свързана с връзката, с отношенията ви или хипотетично се заговори за изневяра между вас или в компанията на приятели, а той започне да се изнервя, това е лош сигнал.

Сменя темата 

Ако говорите за нещо, което изведнъж кара партньора ви да смени темата, това е подозрителен сигнал. Ако например изневерява с жена, която познавате и стане дума за нея, той рязко се опитва да смени темата и да отклони вниманието ви, може ви има тайна връзка с нея.

Свързани статии

Крие телефона си

Когато човек има комуникация, която никой не бива да вижда, особено половинката му, той се опитва всячески да скрие това. Сложил е пароли, които не знаете. Настроил е екрана на телефона така, че да не показва предварителен изглед на съобщенията, които получава. Държи телефона си винаги в ръце или в джоба си, дори в тоалетната. Всичко това издава желание за прикриване на всяка цена. 

Усмихва се, когато си пише с някого 

Този сигнал, разбира се, може да не означава задължително, че ви изневерява, но със сигурност е съмнително. Ако партньорът ви си пише с някого и неволно се усмихва широко, без да осъзнава, че го виждате, това може да означава, че общува с човека, с когото ви изневерява. 

Потаен е, откъснал се е от вас емоционално 

Емоционалната дистанция винаги е лош сигнал. Тя не означава задължително, че той ви изневерява, но със сигурност подсказва, че във връзката ви има сериозен проблем. Когато единият партньор започне да се дистанцира, да не иска да общува както преди, да не споделя и да не се интересува от вас, това издава проблем в отношенията, който трябва да разнищите. 

Коментирай