Интимно

Грешки в целувките, които ги правят неприятни

Къде бъркате, когато се целувате

10.12.2023г. / 16 00ч.
Илияна Николова
Грешки в целувките, които ги правят неприятни

Целувките изискват майсторство, за да са наистина приятни. Когато нещо в техниката за целуване куца, цялостното преживяване става неприятно. Има някои отблъскващи неща, които правят целувките не особено добро преживяване, може дори да отблъсне партньора ви. 

Кои са грешките в целувките, които ги правят неприятни?

Лош дъх 

Първото и най-важно е дъхът. Когато имате лош дъх, това наистина може да е сериозно отблъскващо за човека, с когото се целувате. Старайте се да поддържате добра хигиена на устната кухина, а ако имате здравословен проблем – решете го възможно най-скоро. 

Прекалено количество слюнка 

Когото и да попитате за това дали обича да го лигавят ще ви отговори с един и същи отговор – не. Прекаленото количество слюнка прави целувките наистина неприятни, дори отблъскващи. 

Свързани статии

Осезаемо дишане 

Дори дъхът ви да е безупречен откъм мирис, неговото натрапчиво усещане от партньора ви може да е голям проблем. Силното и учестено вдишване и издишване в лицето на другия е много неприятно. Ако имате този навик, опитайте се да го изкорените. 

Лоша техника с езика 

Целувките предполагат участието на езика. То обаче трябва да е много деликатно и премерено. Ако навирате езика си в гърлото на партньора си или го въртите като центрофуга на пералня, това не би се харесало на всеки. Тази техника може да е била модерна в гимназията, но зрелите партньори предпочитат игривост и закачка с езика, вместо натрапчивото му пъхане в устата. 

Съобразявайте се с ритъма на партньора си 

За да направите целувките наистина незабравими и разпалващи, обръщайте внимание на ритъма на партньора си. Съобразявайте се с този фактор, за да сте в синхрон, а не постоянно да изпитвате дискомфорт от несъответствието помежду ви. Бъдете повече психолог в тази игра. 

Внимавайте със зъбите 

Удрянето на зъбите може да се случи в началото, когато не познавате добре партньора си, превъзбудени сте и не знаете какво да очаквате. Но ако това се повтаря постоянно – имате проблем. Внимавайте с рязкото навлизане в устата на другия, за да избегнете неприятното удряне на зъбите. 

Хапане, гризане на устните 

За някои партньори това може да е възбуждащо, за други отблъскващо. Следете реакциите на човека, с когото сте в момента и нещо по-важно – винаги внимавайте със силата, която прилагате при гризване на устните на другия. 

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време