Интимно

Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем?

За какво не бива да си затваряме очите

06.03.2024г. / 10 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта невинаги попадаме на партньор, който е достатъчно лоялен към нас. Лоялността във връзката може да се изрази по много начини и да бъде предадена по също толкова много начини. Изневярата може би е най-голямото предателство между двама души. Още докато връзката се развива може да има някои знаци, че мъжът до нас е склонен да изневерява. 

Тогава може и да не им обърнем внимание. За какво не бива да си затваряме очите? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник и то не по наше желание?

Промяна в предпочитанията

Това се отнася за всяко едно нещо, от храна, до филми, стил на обличане, интимности. Няма нищо лошо в това да опитате нещо ново заедно или партньорът ви да е решил да въведе определени неща за себе си. Но ако промените са много неочаквани и радикални, тогава може би това са просто предпочитания, които вашият любим човек е възприел от някой друг. Когато човек се влюби, обменът на интереси и хобита става лесно.

Свързани статии

Станал е необичайно внимателен

Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, обаждания, признания и т. н., но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите дали той не крие тайна любовна връзка. Обикновено гузните мъже действат по този начин, за да поправят чувството на вина. 

По време на спор той дава идея да се разделите 

Начинът, по който спорите с любимия човек и преминавате през конфликтни ситуации, също е нещо, което може да ви подскаже, дали той не води паралелна любовна връзка. 

Ако в миналото кавгите ви са завършвали в мирен и спокоен разговор, след който всички недоразумения са били решени, но сега те започват да се повтарят често и освен това чувате фрази като „Хайде да се разделим, щом смяташ така! или „Ако нещо не ти харесва, можеш да си намериш нов партньор, да се изнесеш!“, то това е сигнал, че нещо не е наред. 

Свързани статии

Осъжда други хора, които изневеряват във връзките си

Партньорът ви остро осъжда други хора, хванати в изневяра? Това е един вид защитен механизъм, който се използва така, че дори да нямате съмнения, че на вас ви се изневерява, никога да не се съмнявате в другия, тъй като ви е показал, че това за него е неприемливо. Следователно, ако човек е много емоционален в осъждането на някой предал доверието на партньора си, може би самият той не е толкова честен.

Внезапни промени във външния вид

Обръщане на повече внимание на визията, създаване на нови навици, полагане на повече старание дори в сравнение с времето когато сте се влюбили. Малко вероятно е мъж, който е живял със същото темпо и с определени навици в продължение на много години, да промени нещо, освен ако има любовна връзка. 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Име ( преди 1 месец )
Човек трябва да бъде верен на любовта си!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар