Интимно

Любовен хороскоп за 11 – 17 март

Очаквани повече романтика

11.03.2024г. / 09 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Романтиката е напът да превземе нашия любовен живот! В началото на седмицата Венера преминава в Риби. Слънцето също ще се „съедини“ с Нептун в Риби, усилвайки този блясък по отношение на романтиката. Може да ни е по-лесно да забележим хубавите страни на партньора ни или на определен обект на любовен интерес. Ако сме необвързани, Вселената е готова да ни предложи следващата ни сродна душа. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Свързани статии

Овен 

През новата седмица представителите на зодията може да избягват любовта. Вероятно просто имате нужда от почивка от романтични драми или усещате, че сте били толкова увлечени към някого, че сте загубили чувството си за себе си в целия този процес. Сега ще имате желание за подхранването на собствената ви душа и отдаването на най-голямата любов към себе си и определено в дългосрочен план ще ви се отрази добре. 

Понякога е нормално човек да прави подобно бягство. Ако сте в сериозна връзка и нямате любовни драми, то седмицата ще ви вдъхнови да планирате нещо забавно за вас и партньора ви или дори кратко пътуване. 

Коментирай