Интимно

Край на заблудите – защо той не е сродната ви душа

Признаците, че нямате връзка със сродната си душа, както предполагате

07.05.2024г. / 07 00ч.
Илияна Николова
Край на заблудите – защо той не е сродната ви душа

Мечтаете да срещнете сродната си душа? Искате да се радвате на щастие и хармония във връзката си? Може би вече сте открили партньор, с когото градите отношенията си всеки ден. И може би в стремежа и желанието си да придадете на отношенията си още повече плътност и смисъл се убеждавате, че най-после сте открили сродната си душа.

Много хора слагат розовите очила в такива случаи и умишлено търсят начини да придадат на партньора си именно онези качества, които им се иска да виждат. Но много често реалността е различна. Когато свалите розовите очила, истината се оказва друга. Започвате да виждате, че сте се заблуждавали и че така наречената ви сродна душа всъщност изобщо не е такава.

Кои са признаците, че той всъщност не е сродната ви душа?

Не спазва обещанията си 

Ако партньорът ви не се старае да спазва дадената дума, то той не държи на вас. Вие не сте приоритет за него и той няма мотивация да спазва обещанията, които ви е дал. Една сродна душа не би се отнесла към половинката си с такова неуважение и невнимание.

Той не се разкрива напълно 

Ако партньорът ви не е отворен към вас, не споделя, не се разкрива в пълната си същност, това подсказва, че с него няма как да сте сродни души. Когато човек открие сродната си душа, той ще изпитва необходимост да се разкрие пред нея, да бъде искрен и да бъде неподправен. Ако партньорът ви не се разкрива напълно пред вас и винаги оставате с усещането, че не е напълно искрен, това е признак, че не сте сродни души.

Вие самите не успявате да се отпуснете изцяло пред него 

Друг признак, че може би човекът, с когото имате връзка не ви е сродна душа, е вашето собствено усещане в отношенията. Ако нещо все ви възпрепятства да се разкриете напълно, да споделяте, да се държите изцяло неподправено и естествено, значи не сте открили сродната си душа. Ако това се беше случило, щяхте да се отпуснете максимално и нямаше да изпитвате скрупули да сте себе си.

Свързани статии

Усещате, че пази тайни от вас 

Всеки човек има своите тайни и това е напълно нормално. Няма как да разкриете напълно всичко, което се крие в миналото или в сърцето ви. Но ако усещате, че партньорът ви постоянно крие нещо от вас, не е изцяло искрен, старае се да ви предпази от това да разберете подробности от миналото му, а вие все някак попадате на разни находки, подсказващи тайни, значи той не е сродната ви душа.

Изпитвате несигурност в каква посока върви връзката ви 

Когато сте срещнали сродната си душа, няма да имате съмнения, че отношенията ви се развиват в желаната от двама ви посока. Съмненията идват тогава, когато постоянно изпитвате несигурност дали връзката ви се развива по вашите желания и се питате дали изобщо се развива. Редуват се периоди на обнадеждаване с моменти на объркване къде се намирате във връзката си. Това е лош признак, че всъщност нямате връзка със сродна душа, а с човек, който ви губи времето.

Коментирай