Приготвяне

Измиваме и нарязваме марулята. Поставяме я в голяма купа, овкусяваме с малко сол.
Нарязваме трите филийки хляб на кубчета, за да направим кротони. Пържим с много малко мазнина и ги овкусяваме с черен пипер.
Приготвяме соса като смесим киселото мляко и майонезата. След това прибавяме сол на вкус, черен пипер, копър и чесън на прах .
По края на купата където е марулята слагаме рибата тон и соса и. Млечният сос слагаме по средата и готовите кротони отстрани. След това настъргваме кашкавал и украсяваме с краставица и маслинки.

Рецептата е от конкурса Най-добрата рецепта с риба тон

* * *

Салата Цезар
Салата “Цезар” с пиле
Салата от риба с авокадо