Меню

Зимно село

22 декември 2010 | 13:33 | Вергиния Генова
Добави в любими
Зимно село

Приготвяне

Продукти:
3 яйца
500 г кисело мляко
чаша нарязани орехови ядки
чаша намачкано бяло сирене
половин лъжичка сода
120 г масло
брашно – колкото поеме

Приготвяне:
Всички продукти се смесват, разбъркват се и когато се получи еднородна смес се пекат в предварително намазнена тавичка за печене на блатове. Пече се в предварително загрята фурна.
След като е готово се оставя да изстине. Намазва се с масло или майонеза и след това се украсява.
Както в случая се импровизира с налични продукти: топено сирене за къщичките, пресни чушки за покривчетата, маслини за бордюрчета, кисели краставички за борчета и т. н. да не забравите обилно да поръсите със сняг т. е. със сирене.
Изключително лесна и вкусна коледна закуска. :)

* * *

Френски пастет със сирене и орехи

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Диана ( преди 11 години )
Както винаги, чудесна рецепта. Браво, Вержи!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар