Меню

Салата от нахут с риба тон

18 юни 2014 | 10:39 | Михаела Лазарова
4 от 2 гласа
200 г нахут от консерва
200 г риба тон от консерва
2 стръка лук
1 стрък чесън
магданоз
сол, черен пипер
лимон, зехтин
чери доматки, краставици и други зеленчуци по желание

Продукти
Приготвяне

Изцедете нахута от сока на консервата и го сложете в купа. Добавете към него нарязаните лук, чесън, магданоз и накрая рибата тон. По желание може да добавите чери доматки, краставици и други ваши любими зеленчуци. Овкусете със сол, черен пипер, лимон и зехтин.

Снимка: thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
:) ( преди 4 години )
Разкошна! Как не съм попаднала по-рано. Идея си нямах, че черен пипер и риба тон така идеално си пасват. Аз добавих и салатен микс, който имах останал - марули, спанак, листа валериана, стана разкош. Следващия път ще пробваm и с други добавки, но основата е приказна :D Благодаря :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар