Меню

Фетучини с кашкавал и сирене

30 ноември 2014 | 18:15 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 пакет фетучини
1 чаша масло
¾ л течна сметана за готвене
1 скилидка чесън
¾ чаша настърган кашкавал
½ чаша настърган пармезан
сол и черен пипер на вкус
30 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Кипнете подсолена вода в голяма тенджера. Сварете фетучините за около 8 минути, за да останат ал денте. Отцедете и оставете настрана.

В друга тенджера разтопете маслото на слаб огън. Добавете солта, черния пипер и смления чесън. Разбъркайте, за да не загори. Разтопете кашкавала в подправената мазнина. Сложете пастата в тази смес и разбъркайте добре, за да се смесят всички вкусове.

Сервирайте фетучините веднага, като поръсите предварително с пармезан.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай