Меню

Палачинки с банани и ядки без глутен

30 май 2018 | 06:02 | Михаела Лазарова
5 от 3 гласа
Добави в любими
2 узрели банана
3-4 яйца
1 с.л. натурално какао
100 г смлени сурови орехи или бадеми
1/2 ч.л. ванилова есенция
40 мин

  • Порции: 5-6

Продукти
Приготвяне

В купа намачкайте бананите и прибавете към тях останалите съставки. Загрейте тигана, в който ще печете палачинките. Разтопете малка бучка масло. След това с помощта на супена лъжица или черпак сипете малко количество от тестото и леко разнесете, за да се получи равномерен кръг, който да се изпече добре. Сервирайте готовите палачинки със сладко, плодове, течен шоколад, мед.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай