Меню

Брауни без глутен с бадемово брашно

12 юли 2019 | 05:14 | Илияна Николова
5 от 2 гласа
Добави в любими
¾ чаша бадемово брашно
2/3 чаша нектар от агаве
½ чаша натрошени орехи
2 яйца
5 супени лъжици неподсладено какао
¼ чаша кокосово олио
1 чаена лъжица ванилия
45 мин

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 180 градуса. Смесете бадемовото брашно, нектара, орехите, яйцата, какаовата прах, кокосовото олио и ванилията в купа. Разбърквайте, докато се получи сравнително хомогенна смес. Разпръснете я в предварително подготвена правоъгълна тава за печене. Печете, докато ъгълчетата на браунито започнат да се надигат над формата или около 30 минути. Охладете напълно преди да нарежете сладкиша.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай