Продукти:
1 връзка див лук
1 връзка магданоз
1 връзка копър
500 г картофи
500 г броколи (пресни или замразени)
5-6 моркова
две тиквички
едно кубче зеленчуков бульон
300 г кашкавал
300 г сирене
3 яйца
5-6 лъжици олио
30 г маргарин или масло
сол на вкус

Приготвяне:
Картофите се сваряват до полуготовност, обелват се и след като изстинат се нарязват на кръгчета. Броколите се бланшират за около 3-4 мин. в подсолена и подкиселена вода, след което се изцеждат. Дивият лук, магданозът и копърът се нарязват на ситно. Морковите и тиквичките се почистват и също се нарязват на кръгчета. В гювеч или друг подходящ съд се изсипват всички продукти без броколите, посоляват се, разбъркват се добре и се заливат с разтворения в малко топла вода бульон. Прибавя се олиото . Върху така приготвената смес се нареждат броколите, като върху тях се поставят парченцата маргарин или маслото. Запича се във фурната около 30 мин. на 180 градуса. През времето през което ястието се пече, кашкавалът и сиренето се настъргват и към тях се прибавят яйцата, като всичко се разбърква добре. Така приготвената смес се разстила върху ястието, запича се до порозовяване.