Меню

Печени пълнени чушки

22 август 2017 | 15:52 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
Печени пълнени чушки
30 мин.

  • Порции: 4

Приготвяне

Почистете, изпечете и обелете чушките. Каймата кавърдисайте добре в загрят тефлонов тиган без мазнина или в обикновен с 2-3 лъжици олио. Към края добавете и лука. Задушете добре. Оставете още 4-6 минути на слаб огън. Добавете солта, черния пипер и магданоза, нарязан на ситно. 

След като изстине сместа напълнете чушките. По желание поднесете с кисело мляко за гарниране или сос от чесън и оцет.
Добър апетит!

Снимка: istock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай