Меню

Паста с бекон и пармезан

17 октомври 2020 | 05:09 | Илияна Николова
Добави в любими
450 г бекон, нарязан 
1 глава лук, нарязан
450 г паста
4 супени лъжици зехтин
40 г пармезан, настърган
45 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Загрейте тиган на средна температура. Запържете бекона и лука в него. Пържете, докато беконът стане хрупкав и леко кафяв. Извадете го и го отцедете върху кухненска хартия.

Междувременно в подсолена вода сварете пастата. Отцедете я, след като е готова. Прехвърлете я в голяма купа за сервиране. Към нея добавете бекона и лука. Поръсете с пармезана и сервирайте веднага.

Спестете си чакането по опашки и поръчайте бързо, лесно и удобно онлайн продукти от хипермаркети HIT Max от shop.gladen.bg.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай