Меню

Царевичен пудинг

6 януари 2021 | 07:18 | Илияна Николова
Добави в любими
5 яйца
1/3 чаша масло, разтопено
¼ чаша бяла захар
½ чаша прясно мляко 
4 супени лъжици царевично нишесте
425 г царевица на зърна 
400 г смляна царевица на каша
90 мин

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса. Намажете тава за печене с мазнина. В голяма купа разбийте яйцата. Добавете маслото, захарта и млякото. Разбийте. Добавете нишестето. Разбийте с миксера. Добавете царевицата на зърна и на каша. Разбъркайте добре. Излейте сместа в тавата. Печете за 1 час.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай