Меню

Хлебни пръчици с масло и подправки

30 юни 2023 | 05:19 | Михаела Лазарова
4 от 2 гласа
Добави в любими
1 франзела
4 скилидки стрит чесън
1 супена лъжица наситнен див лук
щипка лют пипер
200 г разтопено масло
1 яйце
1 чаена лъжичка сушен или пресен риган
сол и черен пипер на вкус
20 мин

  • Порции: 4-5

Продукти
Приготвяне

В купа сложете стрития чесън, разтопеното масло, яйцето и останалите подправки и разбъркайте много добре. Нарежете франзелата на резенчета, които да напомнят за гризини. Може да не са толкова дълги като гризините. Ползвайте готварска четка, за да намажете хляба с билково масло. Подредете го в тава върху хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 8 минути.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай