Меню

Сочни пилешки бутчета с вкусна марината

26 ноември 2023 | 06:30 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
70 мин.

  • Порции: 6-8

Продукти
Приготвяне
  1. Месото се овкусява със сол и се подрежда в тава за печене. 
  2. В купичка комбинирайте много добре съставките за маринатата. 
  3. С нея овкусете месото хубаво и от двете страни. 
  4. След това между подредените бутчета може да сложите резените лук и домат. 
  5. Добавете водата внимателно, най-добре от ъгълчетата на тавата, за да не отмиете маринатата. 
  6. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 45 минути или до готовност на месото. 
  7. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.  

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай