Меню

Тирамису Raffaello

11 февруари 2024 | 07:00 | Михаела Лазарова
4 от 22 гласа
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
45 мин.

  • Порции: 8-10

Продукти
Приготвяне
  1. В кухненски робот смелете бонбоните.
  2. Сложете ги в купа и добавете към тях останалите съставки за крема.
  3. Разбийте добре с миксер. 
  4. Изберете подходяща тава или йенски съд за десерта. 
  5. На дъното му намажете тънък слой от крема. 
  6. В дълбока чиния налейте млякото. 
  7. Потопете няколко бишкоти и започнете да ги редите във формата. 
  8. Направете един ред от бишкоти. 
  9. Намажете ги с крем. 
  10. След това подредете втори ред от бишкоти потопени в мляко. 
  11. Така редувайте крем и бишкоти. 
  12. Завършете тирамисуто с крем. 
  13. По желание може да поръсите леко с натурално какао.
  14. Покрийте формата със свежо фолио и поставете в хладилник за няколко часа. 

Снимка: iStock

По идея от Cooking with Bello

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай