Меню

Панакота с кафе

21 февруари 2024 | 09:38 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
лесно
Добави в любими
Панакота с кафе
120 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне
  1. На тих огън загрейте млякото. 
  2. Накиснете желатина в малко студена вода, за да набъбне. 
  3. Добавете сметаната и кокосовата захар в тенджерата, за да се загреят, колкото захарта да се разтвори. 
  4. Не допускайте да завира. 
  5. Свалете от котлона. 
  6. Добавете желатина и разбъркайте, за да се разтвори напълно. 
  7. Добавете ванилията, захарта, солта и кафето и разбъркайте, за да се разтворят и те.
  8. Разпределете сместа в две подходящи чашки. 
  9. Приберете в хладилник за няколко часа или за една нощ. 
  10. Сервирайте панакотата с плодове, мед, кленов сироп, шоколад или сметана по избор. 

Свързани статии

Снимка: iStock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 месец )
tova niakak po- vkusno zvu4i pone kato vijdam sustavkite
отговор Сигнализирай за неуместен коментар