Меню

Кокосови сладки с три съставки и без глутен

27 февруари 2024 | 06:30 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
35 мин.

  • Порции: 10-12

Продукти
Приготвяне
  1. В купа комбинирайте захарта и кокосовото брашно, разбъркайте. 
  2. Добавете към тях белтъците и отново разбъркайте много добре. 
  3. Получената смес се прехвърля в сладкарски пош.
  4. В подходяща тава сложете лист хартия за печене.
  5. Оформете сладки, като гледате да има малко разстояние между тях. 
  6. Печете сладките в предварително загрята фурна на 190 градуса за около 10 минути или докато станат златистокафяви. 
  7. Хапнете с удоволствие, след като изстинат добре. 

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай