Продукти:
2-3 броя пилешки гърди
5-6 картофа
1 патладжан
10 гъбки
1-2 тиквички
лук, дафинов лист
1-3 скилидки чесън
зехтин, сол на вкус
Приготвяне:
Пилешките гърди се нарязват на хапки. Запържват се в тигана. После се слагат в гювеча с нарязаните на кубчета картофи, патладжан, тиквички, гъби и подправки. Налива се 1/2 ч. ч. вода и се залива с малко зехтин или се поставя масълце. Пече се от 60 до 90 минути според капацитета на гювеча и фурната.
* * *
Коментари 1
Напиши коментарvili
преди 10 години
От редакцията:
Възможно е на вашата рецепта още да не й е дошъл редът, защото много чакат. А по принцип е по-добре за такива неща да питате по електронната поща, защото така, с коментар, всеки може да се представи за когото си иска. Благодарим за разбирането.