Наденицата е любима на мнозина. Разкрасете вкуса и ароматите ѝ като към нея добавите картофи, лук и чушки. Рецептата, която ви предлагаме, е сочна, уханна и изпълнена с вкусове.
Продукти
Приготвяне
Загрейте фурната на 200 градуса.
В тиган на котлона на среден огън загрейте 2 супени лъжици зехтин.
Запържете наденицата от всички страни по няколко минути, докато хване загар.
Извадете и прехвърлете в съд за печене.
В същия тиган добавете останалия зехтин.
В него запържете картофите, като разбърквате постоянно, докато покафенеят или 10 минути.
Прехвърлете картофите в съда за печене.
В същия тиган добавете лука и чушките.
Гответе с разбъркване за около 5 минути, докато омекнат.