Търсите лесна рецепта за кето хляб, който има вкус на истински хляб? Този кето хляб е лесен за приготвяне и е вкусен! Ето и как да си го приготвите.
Бърза рецепта за нисковъглехидратен кето хляб с чиа
Приготвяне
-
Загрейте фурната до 180 градуса.
-
Намазнете форма за хляб и я оставете настрана.
-
Не използвайте по-голяма форма, тъй като хлябът ще бъде много плосък.
-
Можете да го печете в две малки форми, ако искате хлябът ви да набухне повече.
-
Смесете всички съставки в купа и разбърквайте, докато сместа се смеси добре и не е на бучки.
-
Изсипете в намазнената форма за хляб и печете 30 минути.
-
Оставете хляба да почине във формата за 10 минути.
-
Извадете го и го поставете върху решетка, за да се охлади напълно.
-
Ако нямате търпение, вземете малко масло и го хапвайте топъл.
-
Ако сте придирчиви към храната, помислете за смилане на семената от чиа.
-
Съвет:
-
Не заменяйте семената от чиа, нито бадемовото брашно с кокосово. Семената от чиа държат хляба заедно. Бадемовото брашно и кокосовото брашно не са взаимозаменяеми.
Калории на порция: 148
Въглехидрати: 5 г
Протеини: 5 г
Мазнини: 12 г
Снимка: iStock
Как бихте оценили рецептата?