Меню

Тост с рикота, праскова и шамфъстък

14 август 2025 | 05:36 | Илияна Николова
лесно
Добави в любими
Тост с рикота, праскова и шамфъстък. Снимка: istock
15 мин.

  • Порции: 2

Италиански тост с рикота със сигурност е всичко, за което мечтаете сутрин. Обогатете рецептата си за закуска с праскова и шамфъстък, за да я превърнете в нещо специално за сетивата си. 

Продукти
Приготвяне
  1. Смесете рикотата с меда и канелата, разбъркайте. 
  2. Намажете препечения хляб с получената смес. 
  3. Отгоре подредете резените праскова и поръсете с шамфъстък.  

Свързани статии

Снимка: iStock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай