Меню

Салца Фреска

16 юни 2025 | 07:00 | Илияна Николова
лесно
Добави в любими
Салца Фреска. Снимка: istock
20 мин.

  • Порции: 1

Салца Фреска е нещо прекрасно, с което да подправите ястията си от месо и зеленчуци, да им придадете аромат, наситеност и лек кисело-пикантен вкус. Опитайте рецептата за салца Фреска, която е част от мексиканската кухня и нейната магия. 

Продукти
Приготвяне
  1. В купа смесете лука, чушката и сока от лайм. 
  2. Залейте ги със зехтина, балсамовия оцет и солта. 
  3. Разбъркайте и оставете да престоят 5 минути. 
  4. В голяма купа смесете доматите, кориандъра, солта. 
  5. Оставете за 15 минути, докато вкусовете се смесят. 
  6. Залейте със сместа с лука и зехтина. 
  7. Разбъркайте и сервирайте. 

Свързани статии

Снимка: iStock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай