Меню

Родопска закуска

06.02.2009г. / 11 53ч.
Аз жената
Родопска закуска

Това е рецепта за предястие или пастет, който може да се намаже на филийки. Подходящ е и за деца.

Продукти:
200-250 г извара
1 ч. л. смляна чубрица
2-3 суп. лъж. олио
1/2 лъжичка червен пипер
1/2 глава лук
1 морков
сол и черен пипер на вкус

Приготвяне:
Настържете лука и моркова. Поставете в дълбока купа и добавете останалите продукти. Разбъркайте добре.
Добър апетит!

* * *

Шопски хайвер

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
РАДОСТИНА ( преди 11 години )
ФАНТАСТИЧНА КОМБИНАЦИЯ ОТ СЪСТАВКИ!В НАЙ-БЛИЗКО ВРЕМЕ ТАЗИ РЕЦЕПТА ЩЕ БЪДЕ ОСЪЩЕСТВЕНА!ЛИЧНО АЗ ОБОЖАВАМ ВСЯКЯКВИ РАЗЯДКИ ОТ ТОЗИ ТИП,ЗАЩОТО ПРЕДОСТАВЯТ БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА СЪЧЕТАВАНЕ НА НАЙ-РАЗЛИЧНИ ПРОДУКТИ,КОЕТО ОТ МОЙ ОПИТ ВИНАГИ Е ДОВЕЖДАЛО ДО ПЕРФЕКТНИ КРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар